Een geldlening is online snel geregeld

Een geldlening is online snel geregeld

Een geldlening is online snel geregeld

Een geldlening is online snel geregeld. Tegenwoordig lijkt dit zo vanzelfsprekend, maar dis natuurlijk wel anders geweest. Nu vraag je elk gewenst krediet gemakkelijk online aan waarbij er geen enkel persoonlijk contact meer nodig is. Dit geldt zoals gezegd voor alle kredietvormen, zowel voor een doorlopend krediet en een persoonlijke lening als voor een minilening voor geld lenen zonder bkr. Maar ook wat betreft je hypotheek kun je dit simpel afhandelen. Maar hoe werkt dat precies dat online aanvragen en waar kun je dit doen.

Een geldlening is online snel geregeld

Het is natuurlijk wel de vraag welk bedrag je wil gaan aanvragen, is dit een klein bedrag tot 1000 euro waarbij je terecht kunt voor een minilening, of heb je een groter bedrag nodig van meer dan 1500 euro. Te beginnen met een minilening, hierbij kun je een relatief klein bedrag lenen welke je ook weer snel moet terug betalen. Voor grotere bedragen kom je bij een doorlopend krediet met variabele rente of een persoonlijke lening met een vaste rente. Voor het kopen van een huis kom je vanzelf terecht bij een hypotheek, maar ook hier kun je bij een online aanvraag flink besparen.

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet heb je nog steeds de keus of je dit online doet of bij de bank waar je je financiële zaken hebt geregeld. Echter ga je de grootbanken vergelijken met het online aanbod voor een doorlopend krediet dan zul je versteld staan over het verschil in rente, en dan natuurlijk in positieve zin bij een aanvraag online. Dit kan echt procenten schelen, dus het is een goed idee om dit zelf te vergelijken en te beoordelen.

Minilening

De minilening is eigenlijk een voorschot op je salaris en dient binnen 45 dagen weer in zijn geheel te worden terugbetaald. Ook geschikt voor mensen die een negatieve registratie bij een kredietbureau hebben, er wordt geen toetsing uitgevoerd, dus deze leenvorm is geschikt voor geld lenen zonder bkr. Je kunt op dit moment tot maximaal 800 euro lenen. Echter verandert dit nog wel eens, want tot voor kort kon je ook terecht tot een bedrag van 1000 euro.

Persoonlijke lening

Ook een persoonlijke lening kun je online regelen. Het is eigenlijk een ´recht toe, recht aan´ krediet waarbij je bij wijze van spreken alleen maar de rente hoeft te vergelijken van de diverse aanbieders. Deze leenvorm is zo simpel omdat de rente en de looptijd vaststaat en gedurende de gehele looptijd (meestal 5 jaar) hetzelfde blijft. Kijk dus goed naar de rente, want een procentje verschil in je voordeel betekent een stuk lagere maandlast.

Hypotheek

Als je denkt dat een hypotheek aanvragen ingewikkeld is dan zit je er naast. Je vindt op deze website een aantal aanbieders die niet alleen een lage rente beloven, maar ook nog eens een lage commissie hebben. Je vindt hier een aanbieder van een hypotheek die maar bij maar liefst meer dan 20 banken
de hypotheekrente vergelijkt en je dus de goedkoopste kan aanbieden. Je betaalt bij deze aanbieder een vooraf afgesproken bedrag als commissie, dus er zijn achteraf nooit onaangename verrassingen. Ten tijde van schrijven bedraagt deze commissie 849 euro.

Laat je vooraf goed voorlichten

Voor eigenlijk alle kredieten geldt dat het belangrijk is dat je relevante informatie krijgt. Wil je nog wat extra hulp voordat je een krediet in wat voor een vorm dan ook gaat afsluiten? Kijk dan eens bij het Nibud, je vindt daar niet alleen rekenmodellen voor alle leenvormen maar ook allerlei tools die je verder op weg kunnen helpen.

Dit vind je misschien ook leuk...