Doorlopend krediet van 10000 euro

Doorlopend krediet van 10000 euro

Doorlopend krediet van 10000 euro

Met een doorlopend krediet van 10000 euro heb je één van de meest gevraagde lening wat betreft het doorlopend krediet. Met 10000 euro heb je voldoende geld achter de hand om eventuele tegenslagen op te kunnen vangen en met een doorlopend krediet wordt de lening niet op je rekening gestort, maar ter beschikking aan je gesteld. Dit betekent dat je pas rente begint te betalen wanneer je geld op gaat nemen. Neem je niets op dan hoef je ook nog geen rente te betalen en kun je het doorlopend krediet echt gebruiken voor noodgevallen, daarmee glipt het geld ook niet door je vingers.

Doorlopend krediet van 10000 euro

De rente van kredieten en in het bijzonder de rente voor een doorlopend krediet ligt op dit moment op een laag punt met de laagste rente van 4,5%. Afhankelijk van het bedrag wat je gaat lenen daalt de rente naarmate je meer leent. De hoogste rente betaal je voor de minimale lening van 2.500 euro en gaat sterk naar beneden naarmate je meer leent, daarom kan het interessant zijn om een iets hoger doorlopend krediet aan te vragen en daar maar een gedeelte van te gebruiken, je betaalt immers slechts rente over bedragen die je opneemt.

A-krediet doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet van 10000 euro bij A-krediet heb je een betrouwbare partner die niet alleen in samenspraak de beste oplossing voor je zoekt, maar ook nog eens een lage rente kan aanbieden. Je kunt er terecht vanaf een bedrag van 5.000 euro tot maximaal 100.000 euro, overlijden, werkloos- en arbeidsongeschiktheid zijn optioneel apart bij te verzekeren zodat je er ook van verzekert bent dat je de lening kan terug betalen als er onverhoopt iets gebeurt. Tevens is het een groot voordeel dat je een vast contactpersoon krijgt toegewezen zodat je bij eventuele vragen niet van het bekende kastje naar de muur wordt gestuurd.

Online aanvragen en lening oversluiten

Een doorlopend krediet vraag je gemakkelijke en comfortabel online aan, je vult de formulieren die je op de website te zien krijgt in en verstuurt deze digitaal. Ook wordt er een handige overstapservice aangeboden waarbij je je lopende leningen simpel samen kunt voegen tot één lening, alles wordt dan verder voor je geregeld en je oude leningen worden dan meteen afgelost. Met de huidige lage rente kan dit een aardige besparing opleveren.

BKR toetsing

Er wordt voor een doorlopend krediet altijd een Bureau Krediet Registratie (BKR) toetsing uitgevoerd dus je mag geen achterstallige betalingen hebben die hebben geleid tot een negatieve registratie. Heb je een negatieve bkr registratie en wil je toch geld lenen, dan kun je terecht voor een minilening.

Informatie over geld lenen en doorlopend krediet

Wil je meer informatie voordat je besluit om een lening af te gaan sluiten, dan kun je de website van het nibud eens bekijken. Je vindt op de website veel informatie en rekenmodules om te controleren of het in jouw specifieke geval een goed idee is om een doorlopend krediet af te sluiten.

Dit vind je misschien ook leuk...