Doorlopend Krediet Nationale Nederlanden

Doorlopend Krediet Nationale Nederlanden

Met het doorlopend krediet Nationale Nederlanden ben je verzekerd van een betrouwbare partner die niet alleen een lage rente kan bieden maar ook nog eens snel je doorlopend krediet beschikbaar stelt. Binnen 2 werkdagen de lening op je rekening zorgt er voor dat je niet lang hoeft te wachten op je krediet. Maar er zijn meer voordelen die een keuze voor Nationale Nederlanden rechtvaardigen. Lees er meer over en vraag eventueel gelijk een vrijblijvende offerte aan.

Doorlopend Krediet Nationale Nederlanden

Het kiezen van het juiste doorlopend krediet is een lastige opgave, het online aanbod is enorm en het is lastig om de verschillen er goed uit te kunnen halen. Deze vorm van lenen is zo populair in Nederland dat er veel grote banken en andere geldverstrekkers zijn om je een gepaste aanbieding te doen. Maar welke nu voor jou de beste is dat hangt ook af van je persoonlijke omstandigheden.

Voorwaarden voor aanvragen doorlopend krediet

voorwaarden doorlopend kredietEr zijn een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om een Doorlopend Krediet Nationale Nederlanden succesvol aan te kunnen vragen. Ik zet ze hieronder op een rij.
* Minimaal 25 jaar
* Maximaal 60 jaar
*Inkomen uit tijdelijk of vast dienstverband
* Je moet in Nederland wonen
* Je mag GEEN negatiever bkr registratie hebben

Online aanvragen

Als je online een vrijblijvende offerte aanvraagt kun je nadat deze per email naar je toe is gestuurd beslissen of je het doorlopend krediet afsluit of niet. Ga je akkoord met de offerte dan onderteken je deze en stuur je het terug per email of per post. Voor een snelle verwerking kun je natuurlijk het beste per email opsturen.

Terug sturen offerte

Bij het terugsturen van de offerte moet je meteen de volgende papieren meesturen:
* Een kopie van een recente loonstrook
* Kopie van een geldig paspoort
* Een kopie van een recent bankafschrift

Krediet beschikbaar

van offerte naar beschikbaarNadat je deze stappen hebt doorlopen wordt je offerte snel omgezet in een doorlopend krediet, binnen 2 werkdagen kun je beschikken over de lening. Als je het doorlopend krediet samen met je partner aanvraagt, dan moet deze dezelfde hierboven genoemde papieren ook meesturen. Zorg ervoor dat wanneer je de offerte aanvraagt je alvast alle documenten inscant op je computer, krijg je de offerte dan binnen, dan kun je gelijk alles in één keer toe sturen, des te eerder kun je beschikken over je krediet.

Hoeveel ga ik maandelijks aflossen

Voor het aflossen staan er meerdere mogelijkheden voor je open, het standaard af te lossen percentage is 2%. Als we dan een rekenvoorbeeld doen dan betaal je bij een doorlopend krediet van 10.000 euro maandelijks 200 euro terug. Heb je het idee dat dit percentage te hoog voor je is dan kun je kiezen voor een ander percentage, 1% of 1,5%, dit moet je dan wel aangeven bij het aanvragen van de offerte.

Ik ben gescheiden, kan ik een doorlopend krediet aanvragen

Als je gescheiden bent kun je gewoon een doorlopend krediet aanvragen, echter zal er wel gekeken worden naar het bedrag wat je maandelijks kunt aflossen. Bij de aanvraag van een offerte kun je het beste meteen je echtscheidingsconvenant meesturen zodat er bekeken kan worden hoeveel je per maand kunt aflossen en wat de hoogte van je doorlopend krediet kan zijn.

Waarom kiezen voor Nationale Nederlanden

* Het is een vertrouwd bedrijf
* Je wordt snel geholpen
* Je kunt op verschillende manieren contact opnemen
* Lage rente
* Snel geld beschikbaar
* Flexibele rente om terug te betalen
Maar let op, je mag geen negatieve bkr notering hebben.

Dit vind je misschien ook leuk...