Doorlopend Krediet aanvragen » Kies de beste voorwaarden online

doorlopend krediet

Ferratum minilening

Ferratum

 Minilening 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee
Ferratum

Géén BKR toetsing 🙂


Alternatief voor Ferratum is Saldodipje.


Het doorlopend krediet is één van de populairste kredietsoorten in Nederland. Dit komt omdat het krediet bijzonder flexibel is, in zowel looptijd als voorwaarden. Ook is het goed om te weten dat je pas rente over de lening gaat betalen wanneer je geld opneemt, tot die tijd (zonder opname) betaal je geen rente. De rente is laag op dit moment en dat geldt ook voor een doorlopend krediet, vanaf 4,5% kun je al terecht. Het meest aangevraagde bedrag is € 10.000,-. Let wel dat ook de rente flexibel is en dus niet alleen kan dalen, maar ook kan stijgen. Geadviseerd wordt om minimaal 2 vrijblijvende offertes aan te vragen, om op deze manier een goed beeld te kunnen krijgen van onderlinge verschillen.

Doorlopend krediet verstrekkers

nationale nederlandenNationale Nederlanden (NN) – Een kredietverstrekker van zowel doorlopend krediet en persoonlijke lening. Natuurlijk één van de grootste uitleners in Nederland met een bekende naam. Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing, waarbij moet worden opgemerkt dat eenmaal afgeloste bedragen weer kunnen worden opgenomen. Bij een vergelijkingsoverzicht die je op de website vindt, zie je dat NN in vergelijking met traditionele banken zoals ABN Amro, Rabobank en ING de laagste rente kan aanbieden. Zij hebben dan ook geen kantoren waar je binnen kunt lopen, dus dit houdt de kosten lager. Met 61 reviews op de website wordt NN beloont met een 8,3. Extra aflossen is geen probleem en je hoeft hier geen boete over te betalen.

geldshop logoGeldshop – Bij Geldshop kun je terecht voor allerhande uitgaven die een lening behoeven. Denk hierbij aan een verbouwing, een auto, een nieuwe keuken, of een caravan of boot. Maar ben je van plan om ´oudere leningen´ te gaan oversluiten of samenvoegen, dan ben je bij Geldshop ook aan het juiste adres. Je vanaf de eerste stap bij een aanvraag al aangeven dat je andere al bestaande leningen wilt samenvoegen of oversluiten, een handige service van Geldshop. Ook de rente die wordt gerekend is gunstig te noemen, met een voorbeeld van een doorlopend krediet van € 25.000,- ga je 4,1% aan rente betalen. Is het bedrag later dan wordt de rente wat hoger. Je kunt er terecht voor maximaal € 75.000,-.

findioBij Findio krijg je na ontvangst van een offerte 30 dagen bedenktijd, dit geeft je voldoende ruimte om ook eens bij andere kredietverstrekkers te kijken, zonder dat je jezelf hoeft te haasten. De klantbeoordeling op de website is met een 9,2 hoog te noemen, dus veel tevreden klanten. Je kunt altijd zelf nog op eKomi nakijken hoe de klanten het bedrijf waarderen, je zult zien dat het bedrijf een goede reputatie heeft. Het aanvraagproces loopt in zijn geheel digitaal, dit houdt dus in dat er geen persoonlijk contact nodig is en alles via de mail, of telefonisch kan worden afgehandeld. De rente ligt zo te zien iets hoger dan bij bovenstaande bedrijven, maar blijft afhankelijk van het aangevraagde bedrag.

kredietspotterBij Kredietspotter kun je voor allerhande leendoelen terecht. Je kunt opgeven aan het begin van de aanvraag waar je de lening voor denkt te gaan gebruiken. Naast de geijkte mogelijkheden, zoals een verbouwing aan het huis, een vakantie, of een nieuwe auto, kun je er zelfs terecht voor een lening voor een medische ingreep of voor schuldsanering. Je vindt op de website van Kredietspotter een handige rekentool, waarmee je direct kunt ontdekken voor hoeveel je kunt lenen. Je hoeft slechts 3 vragen in te vullen (inkomen, inkomen partner en woonlasten) en je krijgt direct op je scherm te zien welk bedrag voor jou beschikbaar is. Wanneer je kiest voor een offerte, dan krijg je die dezelfde dag nog in je mailbox toegestuurd. Kredietspotter werkt samen met meerdere banken en kredietverstrekkers, dus lukt het bij de ene niet, dan kan er altijd nog een andere bank worden geprobeerd. Bij een doorlopend krediet van € 25.000,- betaal je op het moment van schrijven 4,4% rente.

Heb je een negatieve BKR notering? Kies dan voor een Minilening
Banken en kredietverleners via tussenpersonen

defamDefam – In Nederland is Defam een bekende kredietverlener die niet zelf uitleent, maar dit uitsluitend via zogeheten tussenpersonen (intermediairs) doet. Het kan dus makkelijk voorkomen dat je bij meerdere aanbieders van online leningen de naam van Defam tegenkomt. Er wordt per tussenpersoon bepaalt hoeveel rente er voor de verschillende kredietvormen moet worden betaalt. Dit kan dus onderling verschillen. Maar ook is het nuttig om te weten dat er bij Defam een lagere rente wordt gerekend als je een koophuis hebt, hoeveel de rente lager is dat verschilt per geval. Defam is een 100% dochter van ABN Amro, dus je kunt er zeker van zijn dat je met een betrouwbare partij van doen hebt. Naast lenen via de ´execution only´ methode kun je er ook terecht voor gedegen advies. Uiteraard wordt er, net als bij alle andere aanbieders van een doorlopend krediet een BKR toetsing uitgevoerd.

interbankInterbank – Ook Interbank is een uitlener die uitsluitend via tussenpersonen werkt en welke breed in Nederland gebruikt wordt voor het verstrekken van verschillende kredieten. Heb je via een intermediair een lening lopen bij Interbank dan kun je op een gemakkelijke wijze aflossen d.m.v. iDeal. Dit maakt betalen een stuk eenvoudiger, want het IBAN nummer hoeft dan niet te worden ingevuld en dit maakt de kans op fouten nihil. Ook kunnen de verschuldigde bedragen per automatische incasso van je rekening worden afgeschreven, dan heb je er helemaal geen omkijken meer naar, zorg natuurlijk wel voor voldoende saldo. Je krijgt elke maand een overzicht waarop precies vermeld wordt hoeveel er nog open staat en hoeveel je reeds hebt afgelost. Maak je gebruik van een kredietfaciliteit voor de aanschaf van een auto, dan moet je deze uiteraard op je eigen naam zetten en dit doorgeven aan Interbank. Pas als de gehele schuld inclusief alle rente is afgelost kun je de auto eventueel op een andere naam laten zetten, of naar wens verkopen. Onder voorwaarden is het mogelijk om de aflossing 1 maand niet te betalen (time out), dus mocht je eens een keer geen geld hebben, dan hoeft dit niet direct problemen op te leveren.

credivanceCredivance – Ook Credivance is net als Defam een 100% dochter van ABN Amro en geeft op de website de tip dat bij een verbouwing aan je huis het vaak voordeliger is om een lening af te sluiten dan een tweede hypotheek aan te gaan. Deze kredietverstrekker heeft zijn kantoor staan in Bunnik en is een onderdeel van ALFAM Consumer Credit. Op de site van Credivance vind je een handige tool waar je met het beantwoorden van 6 simpele vragen direct kunt zien hoeveel je kunt lenen, erg handig. Natuurlijk worden alle gangbare kredieten verstrekt, maar ook een lening die je van een restschuld bij de verkoop van je huis kan helpen. Voor het restschuld krediet moet je tussen de 21- en 55 jaar zijn. Het betreft hier een zogeheten ´geblokkeerd doorlopend krediet´. Dit houdt in dat het alle kenmerken van een doorlopend krediet heeft, echter kun je eenmaal afgeloste bedragen niet meer opnemen.

Doorlopend krediet uitleg

Bij bovenstaande instellingen kun je een gratis offerte voor een Doorlopend Krediet aanvragen. Het verplicht je verder tot niets.

Tip: Vraag meerdere offertes aan zodat je goed kunt vergelijken wat het beste voor je uitkomt. Kies dan ook voor verschillende looptijden.

Wat is een doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet zorg je er voor dat je een constante geldreserve hebt om eventuele onvoorzien uitgaven te kunnen bekostigen. Het is één van de meest populaire leenvormen in Nederland omdat er een aantal voordelen aan zitten die andere leningen niet hebben. Zo heb je een flexibele looptijd, een lage rente (variabel) die op het moment van schrijven vanaf 4,1% is, wat je hebt afbetaald kun je ook weer opnemen, extra aflossen is geen probleem en daar wordt ook geen boete of kosten voor gerekend, je betaalt uitsluitend rente over het opgenomen bedrag.

Flexibele looptijd

Met een doorlopend krediet is er geen vaste eindtijd, zolang je geld opneemt van het krediet blijft deze gewoon doorlopen. Dit heeft als voordeel dat je niet naar een eindtijd hoeft toe te werken en op die manier de maandelijkse kosten laag kunt houden. Je kunt het krediet opzeggen als alles is terugbetaald, staat je saldo op 0 dan wordt het krediet beëindigd.

Lage variabele rente

De rente op een doorlopend krediet is variabel en verandert mee met de huidige rentestand, zo kan het dus zijn dat je de ene maand meer aflost dan de andere maand. Met de huidige lage rentestand is dit zeker voordelig, maar de rente kan natuurlijk ook gaan stijgen. In ieder geval blijft het bedrag wat je per maand moet terugbetalen wel gelijk, daar verandert dus niets aan, ook niet met een hogere of lagere rente. Bij een hogere rente los je minder af en bij een lagere rente los je meer af op het opgenomen bedrag.

Weer opnemen afgeloste bedragen

Heb je een jaar lang 200 euro per maand afgelost dan kun je deze 2.400 euro weer opnemen als je dit nodig hebt. Het maakt deze kredietvorm ook zo populair omdat je bij een plotselinge geldbehoefte niet weer opnieuw een lening hoeft af te sluiten. Bij een persoonlijke lening gaat dit niet en moet je wederom een nieuw krediet aanvragen. Over het algemeen moet je per maand minimaal de rente aflossen, het staat je natuurlijk vrij om elke maand een hoger bedrag te storten, dit kan bij een doorlopend krediet boetevrij en zonder extra kosten.

Rente over het opgenomen bedrag

Stel dat je een doorlopend krediet hebt van 10.000 euro, dan wordt dit geld niet op je rekening gestort maar wordt via een apart bankrekeningnummer aan je beschikbaar gesteld. Heb je op het moment zelf geen extra geld nodig en je neemt niets op van de lening, dan hoef je er ook geen rente over te betalen. Je begint pas met betalen op het moment dat je het geld gaat gebruiken.

Vanaf welk bedrag begint een doorlopend krediet

Je kunt een doorlopend krediet aanvragen vanaf 2.500 met een maximum van rond de 150.000 euro. Lagere bedragen worden over het algemeen niet afgesloten, alhoewel populaire bedragen om te lenen zijn: 1000 euro lenen en 2.500 euro lenen. Een ander veel gevraagd bedrag is 15.000 euro. Hogere bedragen liggen wat minder voor de hand, maar alles heeft natuurlijk te maken met je maandelijkse inkomsten en uitgaven.

Belastingvoordeel

Je mag van een doorlopend krediet de rente niet aftrekken van je jaarlijkse belastingaangifte, ook niet als deze gebruikt wordt voor de verbouwing van je huis. lees hier meer over op de website van de rijksoverheid. Hier wordt uitgelegd welke vormen van lenen nog in aanmerking komen voor belastingvoordeel.

Oversluiten bestaande lening

Je kunt een bestaande lening oversluiten naar een nieuw krediet wat misschien voorwaarden en rente heeft die gunstiger is dan wat je nu hebt. Bijna alle geldverstrekkers bieden deze service en zullen al het papierwerk uit handen nemen, zij zorgen er voor dat je oude lening wordt afgelost en wordt opgezegd. Dit maakt een dure lening oversluiten natuurlijk een stuk makkelijker.