Home » Doorlopend krediet » Doorlopend krediet aanbieders 2017

Doorlopend krediet aanbieders 2017

Doorlopend krediet aanbieders 2017
Doorlopend krediet aanbieders 2017

Doorlopend krediet aanbieders 2017. Bij een online zoektocht naar de beste aanbieders van een doorlopend krediet word je werkelijk bedolven onder de aanbieders waarbij het lijkt of de één nog een betere aanbieding heeft dan de andere. Maar waar ben je nu echt het beste af? Uiteraard begint je zoektocht naar het bedrag wat je op het oog hebt. Er zijn een aantal populaire bedragen die vaak aangevraagd worden. Deze meest populaire bedragen zijn: €10.000, €15.000, €20.000 en €25.000. Het zijn bedragen waar je goed mee uit de voeten kunt en ook nog eens binnen 5 jaar afgelost kunnen zijn. Lees verder wat de aanbieders van een doorlopend krediet doen in 2017.

Doorlopend krediet aanbieders 2017

Natuurlijk kijk je als eerste naar de rente die je moet gaan betalen. De rente staat op dit moment op een laag punt, dus daar kun je goed je voordeel mee doen. Er is wel iets waar je eens op zou kunnen letten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een doorlopend krediet van €5.000, dan zul je zien dat je bij een hoger krediet van €10.000 of €20.000 een stuk minder rente gaat betalen. Dit kan echt wel tot honderd euro per maand aan rente schelen.

Iets hoger krediet voor lagere rente

Zoals gezegd kan het aanvragen van een hoger krediet dan wat je nodig hebt aardig in je maandelijkse rentelasten schelen. Het is echter een manier om minder per maand te betalen geschikt voor mensen die sterk in hun schoenen staan en hun eigenlijke leenbedrag niet gaan overschrijden. De truc is namelijk dat je alleen rente gaat betalen over bedragen die je daadwerkelijk opneemt. Voor de rest van de lening waar je geen gebruik van maakt hoef je geen rente te betalen.

Voorbeelden kredietbehoefte

Kijken we dus weer naar bovenstaand voorbeeld waar er een kredietbehoefte is van €5.000 je met een doorlopend krediet van €10.000 al een stuk minder rente gaat betalen. Je neemt dan slechts het initiële bedrag op en de rest van de lening raak je niet aan. Je hebt dan het voordeel van een lagere rente omdat het leenbedrag hoger is, maar je maakt slechts gebruik van het bedrag wat je in eerste instantie in gedachte had.

Waar kan ik terecht

Vaak blijkt dat traditionele banken een hogere rente hanteren dan de online aanbieders. De aanbieders van een doorlopend krediet hebben niet in elke stad of dorp een vestiging zitten, maar slechts één kantoor. Dat scheelt natuurlijk enorm in de kosten en deze hoeven dan ook niet aan je doorberekent te worden. Op een rij.

Nationale Nederlanden

Een traditioneel en betrouwbaar bedrijf die meerdere kredieten aanbiedt op hun website. Met een goede lage rente en een professionele aanpak kun je er zeker van zijn dat je een offerte krijgt die je positief zal verrassen. Je kunt kiezen voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Geldshop

Een andere aanbieder van verschillende leningen, zowel persoonlijke lening en doorlopend krediet. het handige van deze website is dat je online kunt berekenen wat je kunt lenen. Je vult de eenvoudige vragen in en krijgt meteen de uitslag op het scherm te zien. Natuurlijk kun hier geen rechten aan worden ontleent en zul je daadwerkelijk een offerte moeten gaan aanvragen om te kijken of je voor het door jou aangevraagde bedrag in aanmerking komt.

Maar let wel op

Vervelend bijkomend feit is dat geld lenen altijd geld kost. Houd dit goed in de gaten en lees alle papieren die je krijgt goed door. Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak, kijk dan eens bij het Nibud. Met een handige rekentool kun je in één oogopslag zien of het wel verstandig is om te gaan lenen.