Home » Doorlopend krediet » Doorlopend krediet 6000 euro

Doorlopend krediet 6000 euro

Doorlopend krediet 6000 euro
Doorlopend krediet 6000 euro

Met een doorlopend krediet 6000 euro heb je niet een enorm bedrag tot je beschikking, maar het kan wel nuttig zijn om dit krediet achter de hand te hebben voor als je eens een onverwachte uitgave moet doen. Het is toch een bedrag wat je normaal gesproken niet op je rekening hebt staan. Maar waar kun je het bedrag nog meer voor gebruiken en zijn er voorwaarden bij het aanvragen die bepaalde uitgaven niet toestaan? Lees verder hoe je 6000 euro op een gemakkelijke manier online aanvraagt en wanneer je bij goedkeuring dit geld dan tot je beschikking hebt.

Doorlopend krediet 6000 euro

Als je geen geld achter de hand hebt en er moet iets onverwacht snel betaalt worden, dan is dit toch lastig. Als je dan pas begint met het aanvragen van een doorlopend krediet dan kan het zijn dat je toch iets te lang moet wachten om dit goedgekeurd te krijgen waardoor je in problemen zou kunnen komen om je onverwachte uitgave te kunnen bekostigen. Daarom is het verstandig hier van te voren al over na te denken en eventueel een offerte aan te vragen, een offerte is vrijblijvend, dus je kunt altijd later nog beslissen om het niet te doen.

Hoe vraag je een doorlopend krediet aan

Het aanvragen van een doorlopend krediet gaat gemakkelijk online, je vult het vragenformulier in en verstuurt deze elektronisch, daarna wordt je verzocht relevante papieren per email op te sturen, denk hierbij aan een geldig legitimatiebewijs, een recent bankafschrift waar bij voorkeur een storting van je salaris op staat en een recent loonstrookje. Woon je samen of ben je getrouwd dan kan het zijn dat je partner verplicht moet mee tekenen voor het krediet, heeft je partner ook een inkomen dan zal het limiet van je aanvraag zonder al teveel problemen verhoogt kunnen worden. Andere populaire bedragen zijn 10.000 euro en 15.000 euro.

Hoe snel wordt er uitbetaald

Een doorlopend krediet wordt niet op je rekening gestort maar wordt aan je beschikbaar gesteld op een apart rekeningnummer waar je over kunt beschikken. Heb je alle papieren die gevraagd gaan worden al op je computer staan en kun je deze meteen toesturen dan zal de beslissing over het doorlopend krediet van 6000 euro niet lang op zich laten wachten. Bij goedkeuring wordt over het algemeen het bedrag direct aan je beschikbaar gesteld. In de meeste gevallen duurt het aanvragen van een doorlopend krediet rond de 2 werkdagen.

Voordelen van een doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet heb je het voordeel dat je pas rente gaat betalen op het moment dat je geld gaat opnemen. Let wel op dat deze rente variabel is, dit is nu met de huidige lage rentestanden wellicht een voordeel, maar het tij kan ook keren, een daling of stijging van de rente die je moet betalen heeft meteen invloed op het bedrag wat je per maand moet aflossen.