Home » Geld lenen » Doorlopend krediet » Doorlopend krediet 20000 euro met lage rente

Doorlopend krediet 20000 euro met lage rente

Voor een doorlopend krediet 20000 euro met lage rente zul je wat verschillende aanbieders moeten vergelijken. Natuurlijk kun je terecht bij een traditionele bank die kredieten verstrekt en veel mensen komen dan ook automatisch terecht bij de bank waar ze zelf bankieren, dit is namelijk lekker makkelijk. Maar of je dan de lening krijgt die voor jou het gunstigste is qua rente en voorwaarden dan moet nog maar worden bezien. In veel gevallen rekenen de banken meer rente dan wanneer je zelf op zoek gaat naar een doorlopend krediet van 20000 euro en dit online doet.

Banken zijn duurder

Dat de grootbanken meer rente rekenen dan aanbieders die je online vindt dat mag duidelijk zijn. Toch is niet iedereen hiervan op de hoogte en sluit dan ook vaak een doorlopend krediet af die een hogere rente heeft dan noodzakelijk. Je vindt hier een aantal aanbieders van een doorlopend krediet die op hun website vermelden dat zij een aantrekkelijk lage rente hebben. Dan kan het verstandig zijn om eens een offerte aan te vragen om te zien hoeveel je nu precies moet gaan betalen.

Offerte aanvragen

Er is een misverstand over het feit dat wanneer je online een formulier invult voor het afsluiten van een doorlopend krediet dat je er meteen aan vast zit. Niets is minder waar, het betreft hier een vrijblijvende offerte en verplicht je verder tot niets. Vind je de offerte niet bij je passen dan hoef je verder geen actie te ondernemen, deze verloopt vanzelf. Met een offerte in de hand kun je goed bekijken en vergelijken met andere aanbieders welke de gunstigste is voor jouw situatie.

Waar moet je op letten

Ga je daadwerkelijk een doorlopend krediet aanvragen, dan moet je op een aantal zaken letten. Natuurlijk is dat de rente die op je offerte staat, is deze voordelig en de moeite waard om nader te bekijken of is deze te hoog en moet je naar een andere verstrekker toe.

Wanneer verandert de rente

Verder is het van groot belang dat je bij de aanbieder informeert wanneer de rente stijgt en wat het maximale rentebedrag is wat wordt gerekend. Het werkt namelijk als volgt. Bij het aanvragen van een offerte of direct aanvragen van een doorlopend krediet van 20000 euro wordt er een berekening gemaakt van de risico´s die de geldverstrekker loopt. Ben je getrouwd, ben je gescheiden, woon je in een koophuis en wat voor andere kredieten heb je lopen. Hier komt dan een rentepercentage uit. Maar nu komt het: Verandert tijdens de looptijd je situatie, door een scheiding, werkeloosheid, enz. dan wordt het risico van het krediet anders en zou dus verhoogt kunnen worden. Niemand kan dit soort zaken voorzien en daarom is het goed te informeren naar de voorwaarden om de rente te verhogen.

Doorlopend krediet 20000 euro met lage rente

Er zijn een aantal redenen waarom het doorlopend krediet zo populair is. Ten eerste heeft deze leenvorm een flexibele looptijd, dit wil zeggen dat het krediet in eerste instantie meestal voor 5 jaar wordt aangegaan. Echter na deze periode kan de lening gewoon weer verlengd worden voor nog eens 5 jaar. Op deze manier heb je dus wel altijd geld achter de hand.
Ten tweede mag je termijnen die je al hebt afgelost weer opnemen zonder dat je een boeterente of iets dergelijks moet betalen. En ten derde betaal je slechts rente over bedragen die je daadwerkelijk van het doorlopend krediet opneemt, neem je niets op en bewaar je deze lening voor als er daadwerkelijk geld nodig is, dan betaal je tot aan die tijd geen rente.

Snel geld lenen

Natuurlijk ook vaak een brandende vraag is hoelang het dan duurt voordat je de beschikking hebt over het doorlopend krediet wanneer deze eenmaal is goedgekeurd. Dat gaat best wel snel en daarom kun je online ook snel geld lenen. Bij goedkeuring heb je over het algemeen binnen 2 werkdagen de beschikking over de lening.

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Geld lenen voor Moederdag

Geld lenen voor Moederdag
Geld lenen voor Moederdag

Elk jaar als Moederdag weer voor de deur staat is het een heel gedoe om uit te vinden wat moeder nu eigenlijk wil voor deze leuke feestdag. Vaak heb je in voorgaande jaren alle voor de hand liggende cadeaus al een keer gegeven en is het nu tijd voor iets anders, maar ja, wat dan en wat mag het kosten. Ga je dit jaar met Moederdag flink uitpakken en wil je je moeder extra verwennen, dan zal het ook wel wat kosten. Dan rijst natuurlijk de vraag of je dit wel zelf kan betalen, of dat je er misschien een klein bedrag voor moet lenen, omdat het precies in een week valt dat je veel rekeningen moet betalen, of dat je salaris nog niet is gestort. Laten we eens kijken waar je een klein bedrag van een paar honderd euro kunt lenen en hoe snel je dat dan op je rekening hebt staan.

Beleggen of sparen wat is het beste

beleggen of sparen
Beleggen of sparen wat is het beste
Beleggen of sparen wat is het beste

In grote lijnen zijn er 2 manieren om je geld te laten groeien: sparen en beleggen. Sparen wordt gezien als veilig, maar rijk word je er niet van. Waarschijnlijk zal je spaargeld zelfs aan koopkracht afnemen. Een ander alternatief is beleggen. Beleggen kan veel meer opleveren dan sparen. Het is echter niet geheel zonder risico, maar hoeft ook niet zo risicovol te zijn. Tegenwoordig is beleggen ook niet meer zo moeilijk. Sparen wordt in de regel gezien als veilig, veiliger dan beleggen, omdat je inleg nooit minder kan worden. Je stort geld op een rekening, ontvangt rente en wordt beschermd door het depositogarantiestelsel. Met deze depositogarantie worden spaartegoeden tot een bedrag van € 100.000,- per persoon gegarandeerd. Dus als de bank failliet gaat, krijg je toch tot € 100.000,- terug. Gaat het om een echt grote bank, dan is dat ook nog maar de vraag, maar in beginsel krijg je het dus terug.

Wat kost een scheiding?

Bijna iedereen weet dat scheiden niet gratis is, maar veel mensen kunnen je niet vertellen hoe duur het precies is. Als je op het punt staat om te scheiden, komt…

Geld lenen als uitzendkracht

lenen uitzendkracht

Kun je als uitzendkracht met een tijdelijke baan wel geld lenen? Er zijn zeker wel mogelijkheden voor een doorlopend krediet of persoonlijke lening.