fbpx

Direct geld lenen waar kan ik terecht

Direct geld lenen waar kan ik terecht

Direct geld lenen waar kan ik terecht

Het gebeurt wel eens dat je direct geld nodig hebt om iets te kunnen betalen wat echt niet langer kan wachten, dan wil je direct geld lenen en dat natuurlijk ook snel op je rekening hebben staan. Maar waar kun je terecht als je haast hebt en welke bedragen kun je het snelste lenen. Voor het aanvragen is het belangrijk dat je aan de gestelde voorwaarden voldoet, maar welke voorwaarden zijn dat precies. Volg je de regels dan kun je er voor zorgen dat de lening dezelfde dag nog op je rekening staat.

Direct geld lenen waar kan ik terecht

Over het algemeen als je snel iets moet betalen maar juist op dit moment geen geld hebt, dan zal het niet om extreem grote bedragen gaan. Vaak is het een telefoonrekening die je te lang hebt laten liggen of je bent vergeten om de huur over te maken. Dan kan het handig zijn om eens te kijken naar een minilening waar je snel en zonder ingewikkelde contracten een bedrag tot wel € 1500 kunt lenen. Het zijn bedragen die je kunt lenen die snel op je rekening worden bijgeschreven.

Wat kan ik maximaal direct lenen

Je moet er rekening mee houden dat je geen al te grote bedragen kunt lenen als je het supersnel op je rekening wil hebben. Met het aanvragen en beoordelen moet je met een doorlopend krediet en een persoonlijke lening al snel rekening houden met minimaal 2 werkdagen voordat het afgehandeld kan zijn. Er wordt in tegenstelling tot de minilening ook een bkr toets uitgevoerd, je mag dus geen negatieve bkr hebben. Met een minilening kun je vanaf € 100 tot ongeveer € 1500 lenen. Je moet de bedragen wel weer binnen maximaal 62 dagen terug betalen, dit moet je in maximaal 2 keer doen en kan dus ook in termijnen.

MinileningDoorlopend kredietPersoonlijke lening
Minimaal €100Minimaal €2500Minimaal €2500
Maximaal €1500Maximaal €50.000Maximaal €50.000
Aflossen in 2 maandenVariabele looptijdAflossen in 60 maanden
Vaste renteVariabele renteVaste rente
Extra kostenNaast rente geen extra kostenNaast rente geen extra kosten
Géén BKR toestingWel BKR toetsingWel BKR toetsing

Geld lenen zonder bkr

Voor het geld lenen zonder bkr kun je bij uitstek terecht voor een minilening omdat bij deze vorm van lenen er niet getoetst wordt bij het bkr of je een achterstand hebt. Je moet natuurlijk wel in staat zijn om het minikrediet terug te kunnen betalen, maar dit kun je zelf uitrekenen om te kijken of je voor een klein bedrag lenen in aanmerking komt. Je neemt je netto maandelijkse inkomsten en trekt daar de maandelijkse vaste lasten, zoals de huur, gas en licht en de kosten voor je mobiele telefoon vanaf, wat er dan aan het eind overblijft is het bedrag wat je makkelijk kunt lenen.

Informatie over geld lenen

Wil je meer informatie over geld lenen voordat je beslist, kijk dan ook een op de website van de overheid over het lenen van geld en welke risico´s je daarbij loopt. Ook kun je onderzoeken welke lening voor jou het beste zou kunnen zijn.

saldodipje minilening

Saldodipje

 Minilening 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee
SaldodipjeGéén BKR toetsing
frisia financieringen

Kredietgroep Nederland

 Persoonlijke lening & Doorlopend krediet 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 3,9 - 5,8 %
Kredietbedrag: vanaf €2.500
Starttarief: Geen
Aflossen: 24-180 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
OversluitenKies voor zekerheid