Home » Geld lenen » Combinatie krediet

Combinatie krediet

Wat is een combinatie krediet?

Wat is een combinatie krediet en hoe sluit je deze af? Het is een wat minder bekende leenvorm, maar heeft in bepaalde opzichten zeker wel voordelen. Een combinatie krediet betekent dat je een mix krijgt van een persoonlijke lening en een doorlopend krediet, over het algemeen is de rente iets lager dan voor een persoonlijke lening of van een doorlopend krediet.

Direct aanvragen?


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Ruime goedkeuring
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Meer info

Snel beschikbaar

Bekijk Capitalbox


Flexibel met een combinatie krediet

Met een combinatie krediet heb je de flexibiliteit van een doorlopend krediet en de zekerheid van een persoonlijke lening in één. Het restschuld risico is lager dan bij andere leningen, maar daar staat tegenover dat het minimum aan te vragen bedrag rond de 20.000 euro ligt. Maximaal kun je met een combinatie krediet 125.000 euro aanvragen.

Groter bedrag lenen

Deze lening is vooral geschikt voor mensen die een groter bedrag willen lenen en die een variabele rente met een vaste rente willen mixen. Ook is het een mix tussen een vaste looptijd en een variabele looptijd.

Geen verborgen kosten

Mocht je besluiten dat een combinatie krediet geschikt is voor jouw situatie dan is het handig om te weten dat je geen extra kosten betaalt, geen annuleringskosten, geen advieskosten en geen afsluitkosten. Voor diegenen die liever geen persoonlijk contact hebben met de kredietverstrekker is het ook geen probleem. Alles kan per e-mail en per post worden afgehandeld.

Lening oversluiten

Vind je dat je nu teveel betaalt voor je huidige lening? Dan is oversluiten naar een goedkoper rentetarief geen enkel probleem. Met het aanvragen van een gratis offerte zie je precies wat je aan rente en aflossing gaat betalen. Deze gratis offerte verplicht je tot niets.

Binnen 24 uur antwoord

Bij De Nederlandse Krediet Maatschappij krijg je na het versturen van je offerte aanvraag binnen 24 uur antwoord. Zij zijn ook gespecialiseerd in het combinatie krediet.

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

De risico’s van het beleggen in aandelen (video)

beleggen aandelen en risico´s

De risico’s van het beleggen in aandelen
De risico’s van het beleggen in aandelen

Ongetwijfeld weet je dat beleggen niet zonder risico is. Heb je aandelen gekocht? Dan loop je op verschillende vlakken risico. Lijdt het bedrijf waar je aandelen van hebt bijvoorbeeld gekocht verlies? Dan worden je aandelen minder waard. Gaat het bedrijf failliet? Dan zijn je aandelen niets meer waard. Gaat het goed met het bedrijf? Dan kan de koers snel stijgen. Een ervaren aandelenbelegger weet dat de koersen van aandelen snel kunnen stijgen en snel kunnen dalen. Niet voor niets worden aandelen een risicovolle belegging genoemd. Overweeg je om te gaan beleggen in aandelen? Dan is het handig om op de hoogte te zijn van de risico’s die je kunt lopen. Als belegger kun je die kennis gebruiken om je tegen de risico’s van het beleggen in aandelen te wapenen.

Prepaid creditcard Mastercard

Prepaid creditcard Mastercard
Prepaid creditcard Mastercard

De prepaid creditcard is in Nederland misschien nog niet zo ingeburgerd als in de VS, toch bezitten steeds meer Nederlanders een prepaid creditcard. Dit heeft wellicht te maken met het feit dat vele Nederlandse banken een creditcard aanbieden als onderdeel van een betaalpakket. Soms moet je daar extra voor betalen, soms wordt het aangeboden als een gratis service bij een betaalpakket.

Doorlopend krediet met lagere rente

Doorlopend krediet met lagere rente

In tegenstelling tot andere leningen zul je bij het aanvragen van een doorlopend krediet zien dat naarmate het bedrag stijgt de rente aanzienlijk daalt. Daarom kan het interessant zijn om…

Welke prepaid creditcard is goedkoop

Welke prepaid creditcard is goedkoop
Welke prepaid creditcard is goedkoop

Welke prepaid creditcard is goedkoop is een vraag die niet zo gemakkelijk te beantwoorden is omdat de kaart een hoop variabelen heeft. Toch zal ik er een goedkope kaart uitlichten en omschrijven wat de jaarlijkse kosten zijn. Niet alleen de variabele kosten, maar ook de kosten voor dagelijks gebruik. De prepaid creditcard is overigens wel een prima middel om je te wapenen tegen oplichting op het internet, of onverwachte ´afschrijvingen´ op je vakantie.