Home » Geld lenen » Combinatie krediet

Combinatie krediet

Wat is een combinatie krediet?

Wat is een combinatie krediet en hoe sluit je deze af? Het is een wat minder bekende leenvorm, maar heeft in bepaalde opzichten zeker wel voordelen. Een combinatie krediet betekent dat je een mix krijgt van een persoonlijke lening en een doorlopend krediet, over het algemeen is de rente iets lager dan voor een persoonlijke lening of van een doorlopend krediet.

Direct aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

Flexibel met een combinatie krediet

Met een combinatie krediet heb je de flexibiliteit van een doorlopend krediet en de zekerheid van een persoonlijke lening in één. Het restschuld risico is lager dan bij andere leningen, maar daar staat tegenover dat het minimum aan te vragen bedrag rond de 20.000 euro ligt. Maximaal kun je met een combinatie krediet 125.000 euro aanvragen.

Groter bedrag lenen

Deze lening is vooral geschikt voor mensen die een groter bedrag willen lenen en die een variabele rente met een vaste rente willen mixen. Ook is het een mix tussen een vaste looptijd en een variabele looptijd.

Geen verborgen kosten

Mocht je besluiten dat een combinatie krediet geschikt is voor jouw situatie dan is het handig om te weten dat je geen extra kosten betaalt, geen annuleringskosten, geen advieskosten en geen afsluitkosten. Voor diegenen die liever geen persoonlijk contact hebben met de kredietverstrekker is het ook geen probleem. Alles kan per e-mail en per post worden afgehandeld.

Lening oversluiten

Vind je dat je nu teveel betaalt voor je huidige lening? Dan is oversluiten naar een goedkoper rentetarief geen enkel probleem. Met het aanvragen van een gratis offerte zie je precies wat je aan rente en aflossing gaat betalen. Deze gratis offerte verplicht je tot niets.

Binnen 24 uur antwoord

Bij De Nederlandse Krediet Maatschappij krijg je na het versturen van je offerte aanvraag binnen 24 uur antwoord. Zij zijn ook gespecialiseerd in het combinatie krediet.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente