fbpx

Cashper minilening gestopt – Hier nieuwe aanbieders!

Cashper minilening gestopt - Hier nieuwe aanbieders!

Cashper minilening gestopt – Hier nieuwe aanbieders!

Velen hebben dit natuurlijk al in de gaten gehad dat Cashper is gestopt met het aanbieden van minilening in Nederland. Wat de reden hiervoor geweest is blijft onduidelijk. Sinds 13 juni 2016 is het bij Cashper niet meer mogelijk om een klein bedrag te lenen. Op zich is dit wel jammer, omdat je bij Cashper de kosten laag kon houden door de uitbetaling niet binnen 24 uur te laten doen, maar pas een aantal dagen later. Maar enfin, waar kun je nog wel terecht voor het lenen van een bescheiden bedrag. Er is wel nieuws want er zijn een aantal nieuwe aanbieders die ook geen bkr toetsing uitvoeren en waar je wel redelijke bedragen kunt lenen.

Lenen van €100 tot €1500 zonder bkr toetsing

Het is een oude vertrouwde in de microkredieten. Echter heeft het bedrijf de afgelopen tijd een aantal veranderingen doorgevoerd die het voor consumenten aantrekkelijker zou kunnen maken om een bedrag te lenen. Kon je eerder slechts tot €1000 lenen, nu is dit veranderd naar €1500. Een andere grote verandering is dat je het bedrag niet meer in één keer hoeft terug te betalen, maar dit nu in twee termijnen kunt doen. Op deze manier verandert de looptijd van maximaal 45 dagen naar maximaal 62 dagen. Met de mogelijkheid om in twee termijnen af te lossen heb je meer mogelijkheden om het bedrag bij elkaar te sparen van je salaris.

Lening van €1500 tot €30000 zonder bkr toetsing

Ook voor diegenen die een forser bedrag willen lenen en in een ruim aantal maanden willen aflossen is er een nieuwe aanbieder. Zoals je in de titel kunt lenen is het minimaal aan te vragen bedrag €1500 en het maximale bedrag €30000. Je geeft aan voor welk doel je het geld gaat gebruiken en je geeft aan in hoeveel termijnen je wil aflossen. Het aflossen kun je snel doen in 6 maanden, of gewoon op je gemak over een periode van 60 maanden (5 jaar). Ik heb over deze nieuwe kredietaanbieder uitgebreid geschreven met als titel: Nu geld lenen zonder bkr tot 30000 euro.

Bekijk de aanbieders van dit moment

ferratum minilening

Ferratum

Minilening
€100 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Ferratum
saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€50 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Saldodipje

Cashper minilening gestopt – Hier nieuwe aanbieders!

Cashper is onderdeel van een in Malta gevestigde bank, de Novum Bank. Deze bank opereert in verschillende Europese landen met de daarvoor vereiste vergunningen. Zo is de bank nog steeds actief in Spanje, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Tevens heeft de Novum Bank een vergunning voor het uitgeven van prepaid creditcards, dit doet de bank onder het label Money2go. Deze prepaid creditcard wordt ook hier op geldlenenperdirect.nl aangeboden. Voorts blijft het onduidelijk waarom Cashper niet meer in Nederland operationeel is en wel in andere Europese landen. Immers is het zo dat een vergunning in één Europees land geldig is voor de gehele Europese Unie. Navraag bij de Novumbank leverde geen helderheid op.