Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » Cashper minilening gestopt – Hier nieuwe aanbieders!

Cashper minilening gestopt – Hier nieuwe aanbieders!

cashper minilening gestopt
Cashper minilening gestopt – Nieuwe aanbieders

Velen hebben dit natuurlijk al in de gaten gehad dat Cashper is gestopt met het aanbieden van minilening in Nederland. Wat de reden hiervoor geweest is blijft onduidelijk. Sinds 13 juni 2016 is het bij Cashper niet meer mogelijk om een klein bedrag te lenen. Op zich is dit wel jammer, omdat je bij Cashper de kosten laag kon houden door de uitbetaling niet binnen 24 uur te laten doen, maar pas een aantal dagen later. Maar enfin, waar kun je nog wel terecht voor het lenen van een bescheiden bedrag. Er is wel nieuws want er zijn een aantal nieuwe aanbieders die ook geen bkr toetsing uitvoeren en waar je wel redelijke bedragen kunt lenen.

Direct aanvragen? (alternatief)


Spoedlening

Snel op je rekening
Van €100 tot €1500
Flexibel aflossen
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk Aanbieder
Minilening rente en looptijd

Minilening:€500€1500
Minimale rente:6,17%7,03%
Maximale rente:6,17%7,03%
Minimale looptijd
maanden:
11
Maximale looptijd maanden:14
Totaal krediet:€502,47€1521,70

Garantstelling minilening

Tegenwoordig moet je bij het aanvragen van een minilening bij de alternatieven die Cashper biedt, een garantstelling afsluiten. Op deze manier weet het bedrijf zeker dat je je schuld aflost. De garantstelling kent 2 varianten, een kosteloze- en een betaalde versie. Lees in het overzicht hieronder hoe dat precies in zijn werk gaat.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Kenmerken minilening

Kenmerken minilening:
€100 – €1500
Maximale looptijd 62 dagen
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
Binnen 12 uur tot 24 uur geld
Ruime goedkeuring


Lenen van €100 tot €2500 zonder bkr toetsing

Het is een oude vertrouwde in de microkredieten. Echter heeft het bedrijf de afgelopen tijd een aantal veranderingen doorgevoerd die het voor consumenten aantrekkelijker zou kunnen maken om een bedrag te lenen. Kon je eerder slechts tot €1000 lenen, nu is dit veranderd naar €2500.

Een andere grote verandering is dat je het bedrag niet meer in één keer hoeft terug te betalen, maar dit nu in twee termijnen kunt doen. Op deze manier van direct geld lenen verandert de looptijd van maximaal 45 dagen naar maximaal 62 dagen. Met de mogelijkheid om in twee termijnen af te lossen heb je meer mogelijkheden om het bedrag bij elkaar te sparen van je salaris.


Minimaal 18 jaar
Regelmatig inkomen
Woonachtig en ingeschreven in Nederland
Bankrekening op je eigen naam
Mobiele telefoon voor het versturen van documenten en het ontvangen van sms´jes
Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
Je bent in staat om het geleende
terug te betalen
Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald
Je stemt er mee in dat na goedkeuring het aangevraagde bedrag direct naar je wordt overgemaakt.
Wanneer een
minilening?
 
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen met ruime goedkeuringSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin
Voordelen minilening 
Snel geld op je rekeningVrij te besteden
Ruime goedkeuringOok lenen met schulden
Simpele aanvraagGeen persoonlijk contact
Snelle goedkeuringPer iDeal terug betalen
Geen lastige vragenSnelle aflossing
Geen papierwerkAfhandeling per email
Ook aanvragen in het weekend


Lening van €2500 tot €30000 zonder bkr toetsing

Ook voor diegenen die een forser bedrag willen lenen en in een ruim aantal maanden willen aflossen is er een nieuwe aanbieder. Zoals je in de titel kunt lezen is het minimaal aan te vragen bedrag €2500 en het maximale bedrag €30.000.

Je geeft aan voor welk doel je het geld gaat gebruiken en je geeft aan in hoeveel termijnen je wil aflossen. Het aflossen kun je snel doen in 6 maanden, of gewoon op je gemak over een periode van 60 maanden (5 jaar). Ik heb over deze nieuwe kredietaanbieder uitgebreid geschreven met als titel: Nu geld lenen zonder bkr tot 30000 euro.

Een minilening wordt ook wel flitskrediet, voorschotje of minikrediet genoemd.

Cashper minilening gestopt – Hier nieuwe aanbieders!

De alternatieve aanbieders van de minilening zijn Ferratum en Saldodipje. Beiden zijn reeds jaren actief in Nederland en kunnen dan ook rekenen op een groot aantal trouwe klanten, die in tijden van financiële nood bij deze bedrijven aankloppen voor het lenen van een klein bedrag. Natuurlijk heb ik over Saldodipje (Saldodipje ervaringen) en Ferratum uitgebreid geschreven.

Het gaat diep op de materie in, voor wat betreft snelheid, betrouwbaarheid en eventueel te maken kosten voor het verkrijgen van een kleine lening. Bij Ferratum gaat het over een lang artikel die elk aspect van de minilening belicht. Geschreven met veel ervaring bij Ferratum, omdat ik daar zelf ook wel eens gebruik van maak. 

Over Cashper

Cashper is onderdeel van een in Malta gevestigde bank, de Novum Bank. Deze bank opereert in verschillende Europese landen met de daarvoor vereiste vergunningen. Zo is de bank nog steeds actief in Spanje, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Tevens heeft de Novum Bank een vergunning voor het uitgeven van prepaid creditcards, dit doet de bank onder het label Money2go.

Deze prepaid creditcard wordt ook hier op geldlenenperdirect.nl aangeboden. Voorts blijft het onduidelijk waarom Cashper niet meer in Nederland operationeel is en wel in andere Europese landen. Immers is het zo dat een vergunning in één Europees land geldig is voor de gehele Europese Unie. Navraag bij de Novumbank leverde geen helderheid op.

Video met uitleg aanvragen minilening

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Andere gestopte minilening aanbieders

In de loop der tijd zijn er meerdere aanbieders van de minilening gestopt. Over het algemeen omdat de desbetreffende bedrijven of geen vergunning hadden, of zich niet aan de regels hielden. Zo moest Loandome stoppen omdat de organisatie over geen enkele vergunning beschikte en zich schuil hield op de Marshall Eilanden. Ook Loanrider moest het bijltje erbij neergooien nadat de rechter het bedrijf veroordeelde.


Vraag en antwoord

✅ Wat is Cashper?

Cashper is een aanbieder van de minilening. In juni 2016 is Cashper gestopt met het aanbieden hier van. Er zijn in Nederland nog wel alternatieven te vinden die het gat opvullen welke Cashper heeft achtergelaten.

Hoeveel kun je lenen bij Cashper?

Bij Cashper was het maximaal aan te vragen bedrag 1000 euro.

Heeft Cashper ook een garantstelling?

Nee, Cashper hanteerde geen garantstelling. Bij Cashper kon je wel kiezen voor allerlei betaalde extra´s. Deze waren echter niet verplicht.


Minilening in het kort

  1. Kies gewenste bedrag vanaf €100
  2. Selecteer looptijd
  3. Upload je legitimatiebewijs
  4. Kies eventueel een garantsteller
  5. Verifieer je bankrekening met iDeal
  6. Verstuur je aanvraag online
  7. Wacht op de vrijblijvende offerte
  8. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld

Minilening

minilening

Minilening Wat is een minilening? Een minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 met een snelle uitbetaling. Je kunt dus met spoed geld lenen. Daarnaast wordt een…

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Geld lenen om te tanken

tanken geld lenen

De elektrische auto is wel in opkomst, maar voor diegenen die dat nog niet kunnen of willen betalen moet er nog gewoon benzine of diesel in de auto worden gedaan….

Wat is een onderhandse lening?

onderhandse lening

Wat is een onderhandse lening? Betekenis onderhandse lening Een onderhandse lening is het lenen van een geldbedrag. Niet via een bank of bedrijf, maar via een ander persoon. Je leent…