fbpx

Binnen 5 minuten geld aanvragen

Binnen 5 minuten geld aanvragen

Binnen 5 minuten geld aanvragen

Binnen 5 minuten geld aanvragen lijkt een onmogelijke opdracht, maar als je alle gegevens die gevraagd gaan worden meteen kunt invoeren dan hoeft het niet langer te duren. Er zijn van tevoren een aantal zaken die je voor jezelf op een rijtje moet zetten voordat je online geld gaat lenen. Ten eerste natuurlijk hoeveel je wil gaan aanvragen, houd dit realistisch en zet eens op een rij hoeveel er per maand aan inkomsten hebt en hoeveel je per maand aan vaste lasten hebt. Heb je eenmaal zo´n overzicht gemaakt dan weet je wat je per maand kunt missen en daar kun je dan het bedrag op baseren wat je wil gaan lenen.


Binnen 5 minuten geld aanvragen

Welke soorten leningen kun je eigenlijk aanvragen, want er zijn vele verschillende vormen van geld lenen. Het beste kun je er voor zorgen dat je een lening aanvraagt die het beste bij je situatie past. Bij een doorlopend krediet en een persoonlijke lening kun je terecht vanaf 5000 euro, heb je een kleiner bedrag nodig dan kun je een minilening aanvragen, deze begint bij 50 euro met een maximum van 800 euro, verder in dit artikel kun je lezen hoe je deze aanvraagt en welke papieren je moet verstrekken.

Minilening aanvragen

Met een minilening kun je geld lenen zonder bkr toetsing. Dit betekent dus dat wanneer je een negatieve registratie hebt je hiervoor nog gewoon in aanmerking komt. Je moet wel een regelmatig inkomen hebben van rond de 900 euro netto. Een minilening verschilt wel van andere vormen van lenen, één verschil is dat je niet in termijnen kunt aflossen, maar het hele bedrag in één keer moet terug betalen na het verstrijken van de afgesproken periode. Er zijn verschillende perioden die je kunt kiezen, 15-, 30- of 45 dagen. Een minilening aanvragen doe je in 5 minuten online en heb je haast om het bedrag te ontvangen dan kan het geld nog binnen 10 minuten na goedkeuring worden overgemaakt naar je eigen rekening. Populair bedrag om aan te vragen is 500 euro.

Doorlopend krediet en persoonlijke lening

Deze vormen van lenen kennen wél een bkr toetsing, dus met een betalingsachterstand kun je hier helaas niet terecht. Je kunt een aanvraag indienen met een minimum netto salaris van rond de 1200 euro per maand, het minimale bedrag wat je kunt aanvragen is 5000 euro, het maximale bedrag ligt voor beide leenvormen over de 100.000 euro. Het doorlopend krediet wordt gebruikt om een geldvoorraad achter de hand te hebben voor wanneer je plotseling iets moet laten repareren aan bijvoorbeeld je huis of aan je auto. Een persoonlijke lening wordt gebruikt om in één keer iets duurs aan te schaffen, bijvoorbeeld een auto, een caravan of een boot.