Bijna gratis 200 euro lenen

Bijna gratis 200 euro lenen

Bijna gratis 200 euro lenen

Maar kan dat dan wel, bijna gratis 200 euro lenen, of zitten er nog addertjes onder het gras zodat je aan het einde van de rit nog steeds veel kosten moet maken. Het kan zeker, geld lenen met lage kosten, je moet alleen geen haast hebben om de 200 euro op je rekening te krijgen, met een beetje geduld van een paar dagen bespaar je enorm op de kosten. Het geldt trouwens ook voor andere kleine bedragen die je wil aanvragen. Lees verder om te kijken waar en hoe je dit het beste kunt doen. Hoge kosten betalen hoeft namelijk niet per se.

Bijna gratis 200 euro lenen

Wil je snel geld lenen dan zit je vaak aan kosten vast die er voor zorgen dat je lening extra snel wordt uitbetaald, maar heb je niet echt haast dan kun je inderdaad bijna gratis 200 euro lenen, maar een lager of hoger bedrag kan ook. Het enige waar je natuurlijk wel altijd aan vast zit, of je je geld nu snel wilt of niet, is de rente, maar omdat je een klein bedrag leent voor een korte periode zijn dit bedragen die te verwaarlozen zijn. Als voorbeeld de 200 euro voor een periode van 30 dagen, dan zie je dat je 2,33 aan rente betaalt, vervolgens geen extra´s kiezen en na goedkeuring heb je binnen 4 dagen het geld op je rekening staan zonder verdere kosten.

Voordelen van een minilening

Er zijn naast de voordelen natuurlijk ook een aantal nadelen, maar dit is vaak alleen maar wanneer je haast hebt om je lening op je rekening te krijgen, snel geld lenen kost bijna altijd extra geld. De minilening is er voor iedereen tussen de 21- en 75 jaar, het aanvragen doe je binnen 5 minuten en een bkr registratie is geen bezwaar. Een ander voordeel is dat je er weer snel van af bent vanwege de korte looptijd van 30 dagen, zie het als een voorschot op je salaris.

Terugbetalen van je lening

Bij een klein bedrag lenen gaat het aflossen totaal anders dan bij een reguliere lening zoals een doorlopend krediet, een doorlopend krediet (of ander krediet) los je in maandelijkse termijnen af, net zo lang totdat het hele bedrag is voldaan. Bij een minilening moet je het hele bedrag in één keer overmaken op of vóór de afgesproken termijn, voordeel hier van is dat je er in één keer van af bent. Let wel op dat je dit goed in de gaten houdt en op tijd doet anders kun je daar de volgende keer niet meer terecht voor geld lenen zonder bkr. Voor het aflossen kun je ook gebruik maken van iDeal, op deze manier kun je de overschrijving alvast inplannen bij je eigen bank, dan kun je het ook niet vergeten.

Kijk hier voor aanvragen met lage kosten.

Dit vind je misschien ook leuk...