fbpx

600 euro lenen zonder bkr toetsing

600 euro lenen zonder bkr toetsing

600 euro lenen zonder bkr toetsing

Waar kun je 600 euro lenen zonder bkr toetsing, er zijn in Nederland een aantal geldverstrekkers die geen toetsing bij het bkr uitvoeren, simpelweg omdat het te duur is. Heb je dus een negatieve notering dan maakt dat bij deze bedrijven niet uit. Alhoewel het lenen van geld zonder dat er getoetst wordt bij het bkr wordt afgeraden zijn er toch veel mensen die hier dankbaar gebruik van maken om de eenvoudige reden dat ze nergens anders terecht kunnen.

600 euro lenen zonder bkr toetsing

Bij de bedrijven die geld uitlenen zonder een bkr toetsing uit te voeren kun je minimaal 100 euro en maximaal rond de 800 euro lenen. Bij het bedrag van 600 euro betaal je de maximale rente die wettelijk is vastgelegd, ofwel 14,9%. Dit betekent dus dat wanneer je 600 euro leent je relatief gezien slechts een klein bedrag aan rente moet betalen. Aangezien het door jou gekozen bedrag binnen maximaal 45 dagen moet worden teruggegeven loopt de te betalen rente ook niet zo op.

Hoe vraag ik een 600 euro lening aan

Het aanvragen gaat erg simpel en heb je binnen 5 minuten gedaan. Je moet een vragenformulier invullen, waarbij onder andere wordt gevraagd, naam, geboortedatum, bsn nummer, je rekeningnummer, mobiele nummer, enzovoort.
Ook zul je een aantal papieren per email moeten toesturen om er voor te zorgen dat je aanvraag zo snel mogelijk bekeken en beoordeeld wordt, als je deze papieren dus alvast op je computer zet heb je snel de 600 euro op je rekening staan. Je moet opsturen een kopie van je legitimatiebewijs, een inkomensbewijs en een recent bankafschrift.

Hoe snel staat de lening op mijn rekening

Dat is een vraag die gemakkelijk te beantwoorden is, binnen 24 uur wordt het geld naar je overgemaakt. Het is een beetje afhankelijk van welke bank je hebt hoe snel dit verwerkt wordt. Natuurlijk is het belangrijk dat je meteen alle gevraagde papieren toestuurt, hoe langer je hier mee wacht, hoe langer het ook weer duurt voordat je aanvraag bekeken gaat worden. Hieronder zie je een overzicht van de rente die wordt gerekend.

Waar mag je de lening voor gebruiken

Een dergelijke lening met een relatief klein bedrag mag uitsluitend gebruikt worden om even snel een rekening te kunnen betalen die niet kan wachten totdat je salaris is gestort. Het is niet de bedoeling dat het gebruikt wordt voor aanschaf van consumptiegoederen. Je moet ook op het aanvraagformulier invullen waar je het geld voor gaat gebruiken. Dit is met name zo geregeld om er voor te zorgen dat je ook normaal kunt terugbetalen zonder al te grote problemen, want zoals je waarschijnlijk wel eerder gehoord hebt kost geld lenen ook geld.