Leen €1000 – €600 – €800

1000 euro lenen in termijnen betalen

1000 euro lenen in termijnen betalen
1000 euro lenen in termijnen betalen

Natuurlijk wil je zo´n enorm bedrag van 1000 euro niet in 1 keer betalen. Dus je doe dit liever in wat meerdere termijnen. Wat zijn hiervoor de oplossingen? Daarom een opsomming van de mogelijkheden. Wat betreft 1000 euro lenen zonder bkr toetsing kunnen we kort zijn. Dit kan uitsluitend met een flitslening ofwel minilening. Je kunt de 1000 euro dan in 62 dagen aflossen in 2 termijnen.

Andere mogelijkheden waar wel een bkr toetsing wordt uitgevoerd zijn roodstand aanvragen bij je bank en het afsluiten van een persoonlijke lening. Het probleem met het aanvragen van een persoonlijke lening van 1000 euro is dat het bedrag aan de lage kant is. Vaak moet je minimaal 2.500 euro aanvragen om hiervoor in aanmerking te komen.

Direct aanvragen?

ferratum minilening

Ferratum spoed

Binnen 24 uur geld
€100 – €1500
30, 45, of 62 dagen
Geen bkr toetsing

saldodipje minilening

Saldodipje plus

Snel op je rekening
Vanaf €100
Flexibel aflossen
Geen bkr toetsing
Snelle oplossing bij financiële nood

600 euro, 800 euro, 1000 euro lenen zonder bkr

600 euro, 800 euro, 1000 euro lenen zonder bkr

Toegegeven, 600 euro, 800 euro, 1000 euro lenen zonder BKR toetsing zijn forse bedragen om aan te vragen welke je in een korte periode van maximaal 62 dagen weer moet terug betalen. Echter zijn het bedragen die wel vaak gevraagd worden als de nood aan de man/vrouw is. Je zou maar een grote reparatie aan je auto hebben die je pas meekrijgt op het moment dat je betaalt. Als je dan ook nog je auto echt nodig hebt om naar je werk te komen dan is er geen andere uitweg meer. Maar het kan ook gebeuren dat je wasmachine of televisie het begeeft, nu is een televisie nog een luxe probleem, maar als je 2 weken niet kan wassen dan wordt het er ook allemaal niet gezelliger op. Dus heb je nu geld nodig? De oplossing vind je hier.

Niet welkom bij je bank

Nou ja, we zijn het er over eens dat het flinke bedragen zijn, maar laten we eens kijken waar je nu 600 euro, 800 euro, of 1000 euro kan lenen op een dusdanige manier dat je dit geld dan ook snel op je rekening hebt, anders ben je er nog steeds niet mee geholpen als je er een paar weken op moet wachten, bijvoorbeeld als je het bij je eigen bank gaat regelen. Maar het kan ook zijn dat een eerdere aanvraag van een lening door je bank is afgewezen, ook hier is een oplossing voorhanden.

Het is een uitkomst

Wat je uitkomst kan bieden om snel een bedrag te krijgen is de minilening of ook wel voorschotje genoemd. Hiermee neem je een voorschot op je salaris zoals al eerder gezegd voor een maximale  periode van 62 dagen, je kunt dit nog veranderen in 30 dagen, of 45 dagen. Tegenwoordig is het maximaal aan te vragen bedrag 1500 euro.

Bedragen, looptijden en rente

LeenbedragLooptijdBetalenJKP*Rente
€ 10030 dagen€ 101,0813,99%€ 1,08
€ 20030 dagen€ 202,1613,99%€ 2,16
€ 30030 dagen€ 303,2413,99%€ 3,24
€ 40030 dagen€ 404,3213,99%€ 4,32
€ 100062 dagen€ 1016,4313,99%€ 16,43
€ 150062 dagen€ 1525,1113,99%€ 25,11

Lenen zonder bkr toetsing

Een minilening geeft je de mogelijkheid om zonder BKR toetsing een bedrag te lenen vanaf 50 euro voor een korte periode. Je kunt dit minikrediet ook per maand aflossen, je mag dit dan in 2 keer terug betalen. Wat betreft de rente ligt deze op het wettelijk vastgestelde maximum, deze rente wisselt nog eens, dus ik zal hem hier ook niet noemen (op dit moment: 13,99%).

Heb je een negatieve registratie bij het bkr in Tiel  vanwege een betalingsachterstand of iets dergelijks? Echter hoef je hier niet over in te zitten. Immers een toetsing wordt niet uitgevoerd en speelt dus géén rol bij je aanvraag. Het is met recht snel geld lenen zonder gedoe.

Voordelen

Snelste lening in Nederland
Geen BKR toetsing en registratie
Leen zonder papierwerk en gedoe
Leen snel een bedrag van €100 tot €1500
Binnen 10 minuten bevestiging
In 24 uur op je rekening
Ook lenen met schulden
In 5 minuten aangevraagd

Nadelen

❌ Niet geschikt voor grote bedragen
❌ Korte looptijd (max. 62 dagen)
❌ Vrij hoge rente (13,99%)
❌ Garantsteller verplicht
❌ Kans op boete bij te laat aflossen

Over de garantstelling

Betaalde garantstelling
Kosteloze garantstelling

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Bankafschrift met financiële positie.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente van 13,99%.

Maximaal bedrag lenen

Het klinkt wel leuk om snel 1000 euro op je rekening gestort te krijgen, maar houd in de gaten dat je dit weer snel moet aflossen. Doe je dit niet, of niet op tijd, dan volgen er allerlei vervelende brieven en telefoontjes, maar wellicht nog vervelender, je kunt er de volgende keer niet meer terecht als de nood weer aan de man is.

Hoe gaat het aanvragen van 1000 euro?

Het aanvragen van alle bedragen gaat heel simpel en doe je in 5 minuten online. Ik zal je vertellen welke papieren je per email moet opsturen, dan kun je deze alvast inscannen of fotograferen met je mobiele telefoon. Ten eerste natuurlijk een geldig legitimatiebewijs, dit kan zijn een paspoort, identiteitskaart, let op, een bibliotheekpas is géén geldig bewijs.

Daarnaast moet je een recent bankafschrift opsturen, het liefst eentje waarop staat dat je salaris gestort wordt. Ook een recent loonstrookje kan worden gevraagd. Hieronder zie je een stappenplan voor het aanvragen van een minilening. Op deze manier zie je op een overzichtelijke wijze welke stappen je moet nemen om succesvol aan te kunnen vragen.

Stap voor stap uitleg

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €1500
2. Kies de looptijd 15, 30, 45, 62 dgn.
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen

Zit ik er direct aan vast?

Na het aanvragen van een door jou gekozen bedrag wordt je een offerte toegestuurd, aan jou verder de keuze of je deze accepteert of niet, deze offerte is vrijblijvend en je zit nog nergens aan vast. Heb je je in de tussentijd bedacht of heb je al van iemand anders wat kunnen lenen, dan laat je de offerte gewoon vervallen en gebeurt er verder niets. Let bij het afsluiten wel op de kosten, deze worden duidelijk vermeld zodat je na afloop niet voor een vervelende verrassing komt te staan.

Kan ik ook zakelijk 1000 euro lenen?

Tegenwoordig zijn er vele aanbieders actief op de Nederlandse markt die ook een bescheiden lening van 1000 euro aanbieden om zakelijk te gebruiken. Met een klein zakelijk krediet zijn vele ondernemers al vaak geholpen om een korte periode te overbruggen. 

Nieuw: de Pluslening

Voor diegenen die op zoek zijn naar het lenen van een hoger geldbedrag zonder BKR toetsing is er de zogeheten Pluslening in het leven geroepen. Deze Pluslening stelt je in staat om maximaal 1500 euro te lenen en dit in 2 termijnen af te lossen.

Vanwege het grote succes van de Pluslening is bepaalt dat deze nu extra snel wordt goedgekeurd en extra snel wordt uitbetaald.

Verschil minilening en pluslening

Minilening
Pluslening

Minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 tot maximaal €1000.
Bedragen van €100 tot en met €500 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 30 dagen.
Bedragen van €600 tot en met €1000 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 45 dagen.

Pluslening is het lenen van een groter bedrag vanaf €1100 tot maximaal €1500.
Al deze bedragen mogen in 2 termijnen worden afgelost, maar altijd binnen 62 dagen.

Zoek je een alternatief voor een lening?

Heb je uiteindelijk geen behoefte om geld te gaan lenen en ben je meer geïnteresseerd in alternatieve manieren om aan geld te komen? Dan raad ik je van harte aan om mijn artikel over geld verdienen anders dan lenen te lezen.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Hoe geld lenen zonder BKR

 1. Kies je bedrag tussen de €100 en €1500

  Gebruik het schuifje (slider) om je bedrag te kiezen.

 2. Selecteer de looptijd

  Beschikbaar: 30 dagen, 45 dagen of 62 dagen.

 3. Verstuur je legitimatiebewijs

  Geldig Nederlandse identiteitskaart, paspoort of rijbewijs.

 4. Kies je garantsteller

  Kosteloos of betaald.

 5. Verifieer je bankrekening

  Maak 1 cent over met iDeal via Trustly (bijzonder veilig).

 6. Verstuur je aanvraag

  Klik op de verzendbutton om je aanvraag te versturen.

 7. Wacht op eventuele verdere instructies

  Dit gaat via e-mail of op je mobiele telefoon per sms.

 8. Wacht op goedkeuring en directe betaling

  Goedkeuring en betaling volgen binnen 24 uur op werkdagen.