Home » Geld lenen » 100 euro lening aanvragen

100 euro lening aanvragen

100 euro lening aanvragen
100 euro lening aanvragen

Een 100 euro lening aanvragen, het lijkt maar een klein bedrag, maar als je het dringend nodig hebt en je het ook bij niemand kunt lenen is dat toch lastig. Lees hoe je op een snelle en voordelige manier een 100 euro lening kan aanvragen.

100 euro lening aanvragen

Het begint allemaal met voldoen aan de voorwaarden voor het aanvragen van een minilening, je moet minimaal 21 jaar zijn en je moet een vast inkomen hebben. Is het de eerste keer dat je een minilening aanvraagt dan kun je maximaal 200 euro aanvragen. Als je toch meer wilt lenen dan het maximum, bijvoorbeeld, je wil 1000 euro lenen, dan is het verstandiger om te kijken voor een doorlopend krediet.
Voldoe je aan deze voorwaarden, dan is het aanvragen snel geregeld.

Terugbetalen minilening

Bij een 100 euro lening aanvragen kun je kiezen uit twee termijnen, 15 dagen of 30 dagen. Het ligt er maar net aan wanneer je salaris wordt gestort, dit kun je dus zelf bepalen en het heeft bijna geen invloed op het terug te betalen bedrag.

Kan ik in meerdere termijnen betalen

Nee, een minilening moet je altijd in één keer terugbetalen, maar heb je dit gedaan dan is een volgende aanvraag een stuk sneller afgehandeld, namelijk zijn al je gegevens en papieren al bekend, dus die hoef je niet nog een keer op te sturen.

Welke papieren moet ik opsturen

Voor een 100 euro lening aanvragen moet je in ieder geval je legitimatie toesturen, zorg er dus voor dat je deze alvast op de computer hebt staan, je kunt namelijk alles per email toesturen.

Wat wordt er allemaal gevraagd

Er zijn een aantal vragen die je gewoon uit je hoofd kunt invullen, bijvoorbeeld hoeveel huur je betaalt, wat je maandelijkse lasten zijn en wanneer je salaris gestort wordt. Het is slechts een kleine greep uit het aantal vragen, maar zo heb je een idee. In het bovenstaande filmpje zie je ook precies welke vragen er gesteld gaan worden. Voor het aanvragen van een minilening is een BKR registratie geen probleem.